Volledig scherm
PREMIUM
Ted van de Pavert, aanvoerder van De Graafschap, verliest het kopduel van NAC-spits Sydney van Hooijdonk. © BSR Agency

De Graafschap gaat op doelpuntenjacht tegen angstgegner FC Dordrecht

DOETINCHEM - De Graafschap leeft na de ­kraker bij NAC Breda (1-2 zege) ‘barstensvol vertrouwen’ toe naar de thuiswedstrijd van vrijdagavond (20.00 uur) tegen FC Dordrecht. De ontmoeting met de hekkensluiter, op papier een angstgegner, geldt voor de Doetinchemse eerstedivisionist als een kans om aan het doelsaldo te werken.

Quote

Of het scoren een vertrou­wens­kwes­tie is? Nee, wij stikken van het vertrouwen

Mike Snoei, trainer De Graafschap

Of de benauwde zege van maandag bij NAC, zeer welkom na drie gelijke spelen op rij, iets met de stemming bij De Graafschap heeft gedaan? Snoei schudt zijn hoofd. ,,Nee”, luidt het kort maar krachtige antwoord na de afsluitende training op donderdag.

,,Weet je wat iets met ons doet?”, vraagt de coach even later licht ­geagiteerd. ,,Dat we nog steeds ongeslagen zijn. Deze ploeg straalt uit dat we moeilijk te kloppen zijn. Maar we erkennen ook dat we ons nog kunnen verbeteren in het uitspelen en afronden van de kansen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.