De Graafschap-doelmannen Agil Etemadi en Hidde Jurjus (rechts).
Volledig scherm
De Graafschap-doelmannen Agil Etemadi en Hidde Jurjus (rechts). © eigen foto

De Graafschap gaat op zoek naar nieuwe doelman

NAVATA - De keepersstrijd bij De Graafschap krijgt mogelijk een verrassende wending. De Doetinchemse eredivisionist poogt in de zoektocht naar versterking ook een nieuwe doelman binnen te hengelen.

De strijd tussen Agil Etemadi en Hidde Jurjus lijkt beslist in het voordeel van Etemadi, maar de doelman is nog allerminst zeker van een basisplek in de tweede seizoenshelft. De Graafschap zag deze week de komst van een nieuwe keeper afketsen, maar kijkt nog altijd rond op de transfermarkt naar versterking.

,,We zijn momenteel niet met een doelman bezig, maar we houden wel onze ogen open voor buitenkansjes", stelt technisch manager Peter Hofstede. ,,De prioriteit ligt bij het vinden van een nieuwe spits en centrumverdediger.”

Jurjus kreeg afgelopen zomer na een nek-aan-nekrace de voorkeur boven Etemadi. Maar na een moeizame periode met kapitale blunders en een lichte rugblessure dreigt de PSV-huurling zijn plek definitief kwijt te raken aan Etemadi. De geboren Iraniër liet in de laatste weken voor de winterstop als stand-in een prima indruk achter.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.