De Graafschap-verdediger Ted van de Pavert (rechts op archiefbeeld) vecht een duel uit met Robert Mühren, met 35 goals topscorer van Cambuur.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-verdediger Ted van de Pavert (rechts op archiefbeeld) vecht een duel uit met Robert Mühren, met 35 goals topscorer van Cambuur. © Paul Meima

De Graafschap heeft een topdag nodig tegen Cambuur; de plussen en minnen voor het duel bij de kampioen

DOETINCHEM - De Graafschap koerst hard af op de eredivisie. Met kampioen Cambuur wacht vrijdagavond een ontmoeting met de beste ploeg van de competitie. Maar de Doetinchemse club is niet bij voorbaat kansloos. De plussen en minnen voor de klus in Leeuwarden.

7 reacties

 • theo houkes

  7 maanden geleden
  Geen probleem appeltje eitje word een doodzaai parteitje
 • sjaak van tiel

  7 maanden geleden
  Klinkt een beetje tegenstrijdig om De Graafschap promotie te gunnen om vervolgens hun stinkende best te doen dat te dwarsbomen. Dank je Henk!
 • W Konincks

  7 maanden geleden
  Thuiswedstrijd Cambuur mét hun eigen supporters... die willen een feestje dus de Graafschap krijgt geen enkele medewerking, vól DRAN !!
 • Ruben Kramer

  7 maanden geleden
  Spijker op de kop Sjaak Tiel. Aan mentaliteit geen gebrek, maar de spanning lijkt regelmatig de overhand te nemen. En dat is best opvallend voor zo'n ervaren ploeg. Ze hebben dit seizoen echter ook al meermaals bewezen dat ze tegen goede/betere tegenstanders een aardig resultaat kunnen halen (Twente, PSV (weliswaar verloren), Volendam, Go Ahead). Hopelijk geldt dat ook aanstaande vrijdag. Een punt meenemen zou al fantastisch zijn.
 • Fub Wennekes

  7 maanden geleden
  niet rijk rekenen dat is al het hele jaar gebeurt , en ben er niet gerust op dat zo maar even wint van cambuur en als je wint dan ligt het meer aan cambuur maar niet op de kwaliteiten van de graafschap desalniettemin wens ik de super boeren veel succes