De Graafschap speelt zondagavond in het Yanmar Stadion tegen Almere City en mist dan 3 internationals.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap speelt zondagavond in het Yanmar Stadion tegen Almere City en mist dan 3 internationals. © Pro Shots / Ron Baltus

De Graafschap in Almere: KNVB moet zich schamen voor staaltje competitievervalsing

COLUMNDe Graafschap speelt zondagavond in de Flevopolder tegen Almere City FC. Zonder de drie internationals Jeffry Fortes, Devin Haen en Philip Brittijn. Toch moet er gevoetbald worden, want commercie gaat boven een eerlijk competitieverloop.

11 reacties

 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  En dan wordt die jongelingen van de Graafschap ook nog geen enkele speelminuut gegund. Gewoon een wanprestatie van de KNVB hoe er mee wordt omgegaan.
 • J.M. Horst

  2 maanden geleden
  De KNVB maffia wordt nu eenmaal geregeerd door de clubs uit de Randstad en die zullen altijd aan het langste eind trekken.
 • martine Bouwman

  2 maanden geleden
  Ene F.H.Wouters heeft blijkbaar nog niet door hoe vaak we al gepakt zijn door de knvb! En hoe kun je nu andere spelers de kans geven als er daar van ook nog eens 5 of 6 geblesseerd zijn?
 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  De hele KKD is een farce, al die jeugdelftallen van topclubs die in wisselende samenstelling komen meedoen maken het toch al volkomen belachelijk. In combinatie de amateurs in het bestuur in Doetinchem is de komedie compleet.
 • Mo WW

  2 maanden geleden
  Dat is de KNVB alleen maar in hun belang. En als ze de graafschap kunnenNaaien doen ze het.
 1. ‘Waarom zijn de achterlichten van een auto rood in plaats van groen?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Waarom zijn de achterlich­ten van een auto rood in plaats van groen?’

  ‘Waarom is nooit besloten om achterlichten van een auto groen te maken?’, vraagt lezer John van Raaij in de wekelijkse vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Groen staat in de regel voor veiligheid en rood voor gevaar. Wanneer ik nu in het donker onderweg ben, zie ik maar één kleur: rood. Wanneer automobilisten op de rem trappen, wordt het rood weliswaar feller, maar bij sommige auto’s is er geen verschil meer te zien. Als ik achter allemaal groene achterlichten zou rijden, valt het gegarandeerd meer op wanneer iemand op de rem trapt en zijn achterverlichting rood zou kleuren.’