Volledig scherm
De Graafschap traint vanaf komend seizoen met alle teams weer op De Bezelhorst. © Paul Meima/Pro Shots

De Graafschap keert definitief terug op De Bezelhorst

DOETINCHEM - De Graafschap keert komend seizoen definitief terug op De Bezelhorst. De Doetinchemse club gaat met het eerste elftal, de beloften en alle jeugdteams trainen op het complex van vv Doetinchem.

De terugkeer van De Graafschap naar sportpark De Bezelhorst in de Doetinchemse wijk Overstegen betekent dat er een tweede kunstgrasveld moet worden aangelegd. Ook wordt het huidige kunstgrasveld op deze accommodatie gerenoveerd. De Doetinchemse gemeenteraad heeft de begroting hiervoor goedgekeurd.

De Graafschap  trainde tot vijf jaar geleden al op De Bezelhorst, maar zit nu verdeeld over verschillende sportparken in Doetinchem en omgeving en speelt en traint onder meer bij vv Doetinchem, DZC’68, vv Zelhem, Westendorp en SVDW’75. Van deze laatste locatie, dichtbij De Vijverberg, kan vanaf de zomer van 2019 geen gebruik meer worden gemaakt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.