Volledig scherm
De Graafschap krijgt een ster op het shirt. © ANP

De Graafschap krijgt een ster op het shirt

DOETINCHEM - De Graafschap voetbalt de komende twee seizoenen met een ster op de linkerborst. De ster komt uit het logo van het bedrijf Night Star Express Hellmann uit 's-Heerenberg, de nieuwste shirtsponsor van de Doetinchemse eredivisionist.

Night Star Express Hellmann, een nachtdistribiteur, is de vijfde shirtsponsor voor De Graafschap. De andere bedrijven die op het tenue van de Superboeren prijken zijn Flexfactory , Coffee Fresh, KemperKip en La Souris Scooters.

,,Wij zijn al best lang op een prettige manier in gesprek met Night Star Express Hellmann'', zegt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap. ,,Na de promotie kwam alles in een stroomversnelling. Het bedrijf wordt gerund door echte Achterhoekse mannen. Dat gecombineerd met hun kernwaarden, uitstraling en ambitie zorgde ervoor dat we snel een klik hadden.”

De Doetinchemse club hoopt het nieuwe tenue voor het eerst te dragen in de oefenwedstrijd tegen FC Groningen, op dinsdag 24 juli bij FC Winterswijk. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.