De Graafschap speelde vrijdag bij Jong FC Utrecht voor de derde keer op rij gelijk.
Volledig scherm
De Graafschap speelde vrijdag bij Jong FC Utrecht voor de derde keer op rij gelijk. © BSR Agency

‘De Graafschap laat opnieuw punten liggen in topper bij NAC Breda’

uitslag pollDOETINCHEM - De Graafschap laat vanavond in de topper bij NAC Breda opnieuw punten liggen. Dat verwacht een ruime meerderheid van de lezers die reageerden op een poll op deze website.

Bijna de helft (47 procent van de in totaal 1620 stemmers) denkt zelfs dat de Doetinchemse eerstedivisionist bij NAC verliest en daarmee zijn ongeslagen status kwijtraakt, 23 procent voorspelt dat de Superboeren voor de vierde keer op rij gelijkspelen. De overige lezers (30 procent) hebben wel vertrouwen in De Graafschap en rekenen op een zege in het Rat Verlegh Stadion.

De laatste overwinning van De Graafschap dateert inmiddels van een maand geleden. FC Eindhoven is op 20 september met 4-0 verslagen. Sindsdien hebben de wedstrijden tegen Roda JC (1-1), Almere City FC (0-0) en Jong FC Utrecht (2-2) allemaal slechts een punt opgeleverd.

De Graafschap staat op de derde plaats met drie punten minder dan NAC. De achterstand op koploper SC Cambuur (één duel meer gespeeld) bedraagt vijf punten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.