Volledig scherm
Toine van Huizen gooit zich voor een schot van Mauro Junior van Jong PSV. © BSR Agency

De Graafschap legt Van Huizen voor twee jaar vast

DOETINCHEM - Toine van Huizen is de tweede versterking voor De Graafschap. De 29-jarige verdediger tekent een contract voor twee jaar bij de Doetinchemse eerstedivisionist. Hij komt transfervrij over van Telstar.

Van Huizen, ex-speler van Sparta en opgeleid door AZ, legde bij de club uit Velsen-Zuid een aanbieding voor een nieuw contract van drie jaar naast zich neer. Mike Snoei, de nieuwe trainer van De Graafschap, wilde hem graag meenemen naar Doetinchem. De twee werkten de afgelopen twee seizoenen samen bij Telstar.

Van Huizen is na Gregor Breinburg de tweede versterking voor De Graafschap. De Superboeren hebben tot nu toe slechts twaalf spelers onder contract staan. De Doetinchemse club hoopt op korte termijn ook Ralf Seuntjes vast te leggen en de aflopende verbintenissen van aanvallers Fabian Serrarens, Daryl van Mieghem en middenvelder Frank Olijve te verlengen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.