(L-R) *Youssef el Jebli* of De Graafschap, *Fabian Serrarens* of De Graafschap celebrate goal
Volledig scherm
(L-R) *Youssef el Jebli* of De Graafschap, *Fabian Serrarens* of De Graafschap celebrate goal © Broer van den Boom/Soccrates

De Graafschap met aanvallend middenveld tegen PSV

DOETINCHEM - Fabian Serrarens en Sven Nieuwpoort beginnen vanmiddag (12.15 uur) in de basis bij De Graafschap in het uitduel bij titelkandidaat PSV. Zij zijn de vervangers van Ted van de Pavert en Azor Matusiwa, die ontbreken vanwege schorsingen.

Trainer Henk de Jong kiest met Serrarens naast Youssef El Jebli verrassend genoeg voor een middenveld met twee aanvallend ingestelde spelers.

Ex-aanvoerder Nieuwpoort, die in de winterstop zijn basisplaats kwijtraakte aan Bart Straalman, vormt in Eindhoven het hart van de defensie met Straalman. 

Opstelling De Graafschap: Bertrams; Owusu, Straalman, S. Nieuwpoort, Tutuarima; Vet, El Jebli, Serrarens; Narsingh, Benschop, Burzorg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.