Mohamed Hamdaoui keert terug in de basis bij De Graafschap.
Volledig scherm
Mohamed Hamdaoui keert terug in de basis bij De Graafschap. © BSR Agency

De Graafschap met Hamdaoui tegen MVV; Van Huizen en Vet ontbreken

DOETINCHEM - De Graafschap gaat vrijdagavond (20.00 uur) in het thuisduel met MVV op jacht naar zijn derde zege op rij. Mohamed Hamdaoui keert na een knieblessure terug in de basis bij de Doetinchemse eerstedivisionist.

9 reacties

 • Objectief

  12 maanden geleden
  Nijland speelde een redelijk goede wedstrijd en kreeg steeds meer vertrouwen....scoorde zelfs. Die jongen heeft meer aan een beetje steun, dan ben steeds af te branden...
 • Herman

  12 maanden geleden
  Ik zie allemaal opmerkingen over Hamdaoui. Dat is een aanvallende middenvelder die speelt in de plaats van Vet. Niks mis mee.
 • Bakermark

  12 maanden geleden
  Blummel is dus voor de breedte gehaald blijkt, anders had hij er in gestaan. Vind het wel goed dat Baas blijft staan. Maar volgende week zal Tutuarima er wel weer instaan, gezien het wisselbeleid van Snoei. Giannis zal wel in de 71e minuut er in komen voor Nijland. We hebben meer keus, maar of dat nu zoveel beter zal gaan? Ik hoop het, maar door al dat gewissel kan het ook negatief uitpakken. Net 1 hele goede spits was ik al tevreden geweest en die hebben we nog steeds niet.
 • DeClown

  12 maanden geleden
  Waarom Hamdaoui???? Alhoewel tegen de nummer 15... 
 • T F

  12 maanden geleden
  Nijland het alle grootste stuk verdriet weer in de basis weet bijna zeker dat hij morgen weer gruwelijke slecht voetbalt ben echt geen De Graafschap tegenstander maar hij kan echt niet meer goed voetballen dat kon hij in het verleden wel redelijk ....
 1. Samenvatting | FC Twente - Ajax
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Huntelaar helpt Ajax in slotfase langs FC Twente

  14 januari
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de ere- en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de ere- en eerste divisie