De Graafschap-aanvoerder Ted van de Pavert na de derde treffer van FC Dordrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-aanvoerder Ted van de Pavert na de derde treffer van FC Dordrecht. © Pro Shots / Paul Meima

De Graafschap moet zich diep schamen na wanvertoning tegen FC Dordrecht

DOETINCHEM - De Graafschap beleeft een dramatische Goede Vrijdag. Superboeren worden op eigen veld te kijk gezet door FC Dordrecht (0-3) en raken tweede plaats kwijt in eerste divisie.

5 reacties

 • rens van onna

  3 weken geleden
  👏👏👏👏prestaties van afgelopen maanden knap voortgezet met ultiem debacle...
 • Robin Krabben

  3 weken geleden
  De "kwaliteit" van de ploeg om vrijwel iedere wedstrijd tussen minuut 85 en 95 te beslissen of om te buigen, blijkt dan toch eerder gewoon puur geluk te zijn. Iets wat iedere supporter al een tijd lang ziet en roept, maar door Snoei en consorten steeds met volharding is tegengesproken. Een ruime onvoldoende voor de uitvoering, uitstraling en nu ook nog eens de uitslagen. Doorgaan met Snoei en niet promoveren gaat veel mensen binnen de organisatie hun positie kosten.
 • Eddy Hoebink

  3 weken geleden
  Ik herkende de ploeg in zijn geheel niet en het tactisch plan was een farce. Snoei mag zich dit ook aanrekenen. Wat een slakkentempo, ik denk dat Kilder 2 nog stand zou houden. Zo ga je niet scoren. Verbeek de enige met een voldoende, hij hield stand. En Tuta viel gretig in. Maar het collectief was er niet. Terechte nederlaag. Maar niet te lang janken, opstaan en d,ran.
 • Hennie Piek

  3 weken geleden
  Ja ja, superboeren. Prutsers en dat dankzij Snoei. Directe promotie kunnen ze wel op hun buik schrijven. Nog een kleine kans en alles winnen anders de nacompetitie. Met een dergelijk elftal hebben ze niks in de eredivisie te zoeken.
 • Hans Mellink

  3 weken geleden
  Snoei is volledig de weg kwijt en zorgt ervoor dat het vertrouwen bij het gros van de spelers volledig weg is. Hij presteert het om de minste van deze groep weer op te stellen. Dekker, Hamdaoui, Lelieveld, de Boer en met name Opoku bakken er wederom helemaal niets van. Had promotie maar als voorwaarde gesteld voor een contractverlenging. Nu zitten we nog een jaar vast aan deze grossmaul die het team slechts sporadisch op niveau laat acteren, zonder speelwijze, zonder vertrouwen, zonder goals.
 1. Niet alle duels in eerste divisie meer live op televisie; De Graafschap en NEC willen zelf zendtijd inkopen
  PREMIUM
  8

  Niet alle duels in eerste divisie meer live op televisie; De Graafschap en NEC willen zelf zendtijd inkopen

  DOETINCHEM/ NIJMEGEN - De wedstrijden in de vierde periode van de eerste divisie worden vanwege de hoge kosten niet meer allemaal live uitgezonden door betaalzender ESPN. Maar de supporters van De Graafschap hoeven niet te vrezen dat ze een minuut hoeven te missen van hun favoriete club. De Doetinchemse eerstedivisionist is van plan zelf zendtijd in te kopen. Ook NEC onderzoekt de mogelijkheden om alle duels bij de fans te krijgen.
 1. Samenvatting | Jong PSV - De Graafschap
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  De Graafschap haalt belangrij­ke punten op bij Jong PSV

  19 april
 2. Samenvatting | Ajax - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Bekerdroom Vitesse spat in blessure­tijd uiteen

  18 april