De Graafschap-trainer Mike Snoei.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-trainer Mike Snoei. © Pro Shots / Paul Meima

De Graafschap na crisisberaad op zoek naar eerherstel tegen Jong FC Utrecht: ‘Enige medicijn is een overwinning’

DOETINCHEM - De Graafschap leeft in crisissferen toe naar het uitduel van maandag (14.30 uur) bij Jong FC Utrecht. De Doetinchemse eerstedivisionist zit vol revanchegevoelens na de blamage van vrijdag tegen FC Dordrecht (0-3 nederlaag). Na uitvoerig crisisberaad, en een gesprek met een groep supporters, moeten de Superboeren in de Domstad winnen om de promotiedroom levend te houden.

7 reacties

 • theo houkes

  2 jaar geleden
  Misschien moet je ze wat harde laten trainen Mieke Snoei
 • theo houkes

  2 jaar geleden
  Dit is precies wat altijd gebeurt bij de Graafschap het gaat goed tot een paar wedstrijden voor het einde competitie en dan gaat het mis zouden ze de druk niet aankunnen. Maar ja zou je met dit elftal willen promoveren opoe binnengehaald is niks platje zou het wel effe maken speelt niet ik denk dat je een paar miljoen van Guus moet hebben om een eredivisie waardig elftal neer te zetten anders word het zo weer degraderen
 • sjaak van tiel

  2 jaar geleden
  Gaat weer heel moeilijk worden. Utrecht heeft jonge snelle spelers en onze ploeg heeft bewezen daar niet goed tegen bestand te zijn. Ik ben benieuwd wat Snoei nu weer verzint. Veel wijzigen in de basis werkt vaak slecht: ze hebben nu al moeite om elkaar te vinden.
 • W Konincks

  2 jaar geleden
  Als je al teveel druk ervaart op de 2e plek, alle support en sfeeracties vd supporters.. tja dan is er echt iets mis
 • Mark van Zon

  2 jaar geleden
  Snoei, zal niet zeggen dat het een slechte trainer is, maar heeft een spoor van gebrek aan sociale vaardigheden nagelaten in zijn trainersloopbaan.