Volledig scherm
Elvio van Overbeek vertrekt na twee seizoenen bij De Graafschap. © Lars Smook

De Graafschap neemt afscheid van Van Overbeek

DOETINCHEM - De Graafschap neemt na twee seizoenen afscheid van Elvio van Overbeek. De Doetinchemse eredivisionist heeft het contract van de 24-jarige voetballer, die in de zomer van 2019 zou aflopen, 'met wederzijds goedvinden' ontbonden.

Van Overbeek komt niet langer voor in de plannen voor de hoofdmacht. De rappe flankspeler kreeg tijdens de voorbereiding al te horen dat hij mocht uitkijken naar een nieuwe club. Een vertrek bleef uit, maar nu komt er na onderling overleg alsnog voortijdig een einde aan de samenwerking tussen De Graafschap en het voormalig PSV-talent.

Van Overbeek kwam in de zomer van 2016 op huurbasis over van Go Ahead Eagles. De Graafschap nam hem in 2017 definitief over en legde hem voor twee jaar vast. Hij kwam afgelopen seizoen, mede door blessures, nauwelijks in actie bij de ploeg van trainer Henk de Jong.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.