Volledig scherm
De Graafschap-verdediger Ted van de Pavert (tweede van links) ligt lange tijd uit de roulatie. © Pro Shots/Joep Leenen

De Graafschap nog op zoek naar versterking

DOETINCHEM - De transfermarkt is al twee weken gesloten, maar de zoektocht van De Graafschap naar versterking is nog niet ten einde. 

De Doetinchemse eredivisionist heeft tot de winterstop alleen de mogelijkheid om contractloze spelers aan zich te binden. De Graafschap voegt het liefst nog een extra verdediger aan de selectie toe.

De defensie van de Achterhoekers is momenteel dun bezaaid. Lars Nieuwpoort is zeker twee maanden uit de roulatie met een hamstringblessure en daarnaast ontbreekt Ted van de Pavert lange tijd door een gevaarlijke virusinfectie. Doordat ook jongeling Jurre Vreman met een langdurige kniekwetsuur kampt, heeft trainer Henk de Jong weinig opties meer.

Dussaut

De Graafschap zag kort voor het sluiten van de transferwindow de komst van Damien Dussaut afketsen. De transfer leek in kannen en kruiken, maar de Franse rechtsback besloot uiteindelijk bij Sint-Truiden te blijven.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.