Volledig scherm
© Pro Shots

De Graafschap ongewijzigd tegen Jong FC Utrecht

DOETINCHEM - De Graafschap kan vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht (aanvang 20.00 uur) nog geen beroep doen op Bryan Smeets. De middenvelder heeft nog te veel last van een enkelblessure.

Jan Vreman, trainer van de Doetinchemse eerstedivisionist, stuurt daarom tegen het beloftenteam van Utrecht dezelfde elf spelers het veld in als vorige week tegen FC Den Bosch (2-1) nederlaag.

Blessures
Ook Alexander Bannink, kersverse vader, verschijnt aan de aftrap. De Graafschap kampt nog steeds met een waslijst aan blessures. Youssef el Jebli traint inmiddels wel met de groep mee, maar wordt nog ontzien in de duels. De breuk in zijn sleutelbeen is nog niet volledig geheeld, zo bleek uit een scan die deze week is gemaakt.

Keuzes
Daarnaast kan Vreman ook nog geen beroep doen op de geblesseerden Bart Straalman, Tolgahan Cicek, Luis Pedro, Tim Linthorst en Erik Quekel. ,,Er valt op dit moment weinig te kiezen", zegt de trainer. ,,Het is te hopen dat Youssef snel kan aansluiten, dan hebben voorin weer iets meer mogelijkheden."

Opstelling De Graafschap: Bednadrek; Will, Lammers, Nieuwpoort, Keurntjes; Bannink, Kaak, Diemers, Driver; Parzyszek, Koolhof.