Ralf Seuntjens (tweede van rechts) voltooide de comeback van De Graafschap tegen Jong Ajax.
Volledig scherm
Ralf Seuntjens (tweede van rechts) voltooide de comeback van De Graafschap tegen Jong Ajax. © BSR/SOCCRATES

De Graafschap ontsnapt aan puntenverlies tegen tiental Jong Ajax

UPDATEDOETINCHEM - De Graafschap is vrijdagavond ontsnapt aan zijn eerste puntenverlies in eigen huis. De Doetinchemse club, koploper van de eerste divisie, boog tegen Jong Ajax na een dramatische eerste helft een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Kantelpunt was de rode kaart van Ajacied Quinten Timber.

11 reacties

 • Hipster

  1 jaar geleden
  ook met 11 tegen 11 hadden we deze pot gewonnen , de 1-2 viel op het juiste moment joris.. en ja, we worden kampioen als jij het nog niet wis.
 • Hipster

  1 jaar geleden
  Mazzel? 2e helft niet gezien? vanwaar mazzel?
 • Gradus

  1 jaar geleden
  Wat een geknoei, nietwaar Mike Snoei ??
 • Hipster

  1 jaar geleden
  achja, zulke wedstrijden hebt je er tussen; ik denk eerste helft te makkelijk opgevat, en dan die seuntjes, toch weer een erg belangrijke speler voor ons; 2e helft hebben we laten zien waarom we boven aan staan, toch? alleen roep ik de mensen op om te komen, aantal menden wat komt valt wat tegen, het team verdient meer publiek, due komt allen as vrijdag tegen eindhoven. En oh, wat hebt ik de sfeermakers grigata gemist... jullie ook? Wel een groot compliment aan publiek 2e helft.
 • Vak29

  1 jaar geleden
  De eerste helft was veel te slap. Of hetzelfde resultaat was bereikt tegen 11 zullen we nooit weten. In ieder geval was de 2e helft beduidend beter. Opvallend dat Ajax drie keer geel en rood incasseerde en de Graafschap niets. Vooral in de 1e helft had er feller en korter op de man verdedigd mogen worden.
 1. Samenvatting | NEC - SC Cambuur
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | NEC - SC Cambuur

  17 januari
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de ere- en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de ere- en eerste divisie