Alexander Büttner wordt achtervolg door Dordrecht-speler Boubakar Camara.
Volledig scherm
PREMIUM
Alexander Büttner wordt achtervolg door Dordrecht-speler Boubakar Camara. © Pro Shots / Erik Pasman
De Graafschap GRA
1
EINDE
1
FC Dordrecht DOR
 • 66' Goal Camiel Neghli
 • Vincent Schippers Goal 5'

De Graafschap pakt na drie nederlagen eerste punt, nog nooit zo slecht sinds 1954

De Graafschap heeft sinds vrijdagavond een bedenkelijke primeur. Na de 1-1 tegen FC Dordrecht beleven de Superboeren de slechtste start sinds de oprichting in 1954.

8 reacties

 • sjaak van tiel

  5 maanden geleden
  De opmerking van Poldervaart dat hij "eerlijk gezegd gehoopt had op 7 punten" uit 4 wedstrijden, vind ik op zijn minst gezegd vreemd. Je wilt toch12 punten uit 4 wedstrijden. Ondanks de vele spelers heeft hij blijkbaar weinig vertrouwen in de 1e selectie van de ploeg. Je zal reservespeler zijn, dan weet je je toekomst al.
 • Henk Houwers

  5 maanden geleden
  Ik snap niet dat men na drie nederlagen zo aan de eerste helft van een wedstrijd begint terwijl de trainer denkt dat het nodig is het elftal met een motivatiefilmpje op scherp te zetten. Als meer dan de helft van de aanwezige toeschouwers van het filmpje niet eens hun voetbalschoenen aan hoeven te trekken, dan kun je dit toch verwachten?
 • Marcel Jansen

  5 maanden geleden
  Volgens mij was het echt de fout van Buttner. Die als een trage slak de speler uit zijn rug liet weglopen. En dat gebeurde echt niet allen deze keer!
 • Jurgen Kok

  5 maanden geleden
  https://m.fcupdate.nl/uitslagen/s1147/nederland-eredivisie-2015-2016/ Deze start was volgens mij nóg een stuk slechter....
 • willem hissink

  5 maanden geleden
  Een goede samenvatting door raymond willemsen,vaak niet met hem eens nu wel!