Charlison Benschop knalt op de lat tegen NAC Breda.
Volledig scherm
PREMIUM
Charlison Benschop knalt op de lat tegen NAC Breda. © Pro Shots / Stefan Koops

De Graafschap-spits Charlison Benschop: ‘We stonden niet goed op het veld’

De Graafschap-spits Charlison Benschop was na het gelijkspel tegen NAC Breda (1-1) zijn stem kwijt. ,,Van het vele coachen.”

9 reacties

 • Carel Horstink

  3 maanden geleden
  Zelfreflectie, visie daar ontbreekt het bij de Graafschap al ruim 2 jaar aan. De verdediging is ook al ruim 2 jaar het grote probleem. Daar moet veel en veel meer aandacht voor komen en daarbij tomeloze inzet door een zeer goede conditie. Zie ik nu absoluut niet.
 • Eddy Hoebink

  3 maanden geleden
  Er was geen power op het middenveld. Brittijn en Bouirouchane wonnen niks en Nac speelde daardoor makkelijker, zonder erg gevaarlijk te worden op 1x na in de eerste helft. Buttner moet veel fitter worden. Echt veel fitter, wat dat betreft is Fortes.een voorbeeld. Fantastisch wat een loopvermogen die man heeft op zijn 33e.
 • rens van van onna

  3 maanden geleden
  nac was poeslief, in feiten een tegenstander van niks gisteren en dan nog niks in de melk te brokkelen als dgs zijnde...triest. dgs voetbalt tegen zichzelf.
 • Dirk de Vries

  3 maanden geleden
  Gravenberch als linksbuiten inbrengen is veelzeggend. Of was het de bedoeling dat Buttner er overheen zou komen op de vleugels omdat we achterin 1 op 1 speelden. Maar goed, dat was de theorie, de praktijk was niets.
 • Gerard Brussen

  3 maanden geleden
  Voetbal is eigenlijk heel simpel. Al die formaties b.v. 4:4:1:1 en 5:3:1:1. Waar hebben we het toch allemaal over ? Iedere seconde verandert het wedstrijdbeeld. Speel gewoon met 4 verdedigers achterin, 3 middenvelders en 3 voorhoedespelers. De meest makkelijke manier van voetballen. Van daaruit ga je voetballen. Herkenbaar voor spelers en supporters . De trainer loopt nu als aangeschoten wild langs de lijn, nerveus, coachen om te coachen, zijn assistenten zie je nu niet.