De Graafschap-aanvoerder Ralf Seuntjens, Ted van de Pavert en Julian Lelieveld (vanaf rechts) bedanken het publiek.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-aanvoerder Ralf Seuntjens, Ted van de Pavert en Julian Lelieveld (vanaf rechts) bedanken het publiek. © BSR Agency

De Graafschap stapt met de borst vooruit het nieuwe seizoen in: ‘Vertrouwen is groot’

DOETINCHEM - Ralf Seuntjens leeft met De Graafschap vol vertrouwen toe naar de competitiestart. Met de geslaagde generale repetitie tegen eredivisionist Heracles Almelo (1-0 zege) heeft de Doetinchemse club, topfavoriet in de eerste divisie, de verwachtingen nog eens opgepookt.

  1. Snoei twijfelt bij De Graafschap nog op twee posities: ‘De strijd is ontzettend close’
    PREMIUM

    Snoei twijfelt bij De Graafschap nog op twee posities: ‘De strijd is ontzettend close’

    DOETINCHEM - De oefencampagne van De Graafschap zit erop. Trainer Mike Snoei moet in aanloop naar het eerste competitieduel met FC Den Bosch, op maandag 31 augustus, nog enkele lastige beslissingen nemen. De coach van de Doetinchemse club, topfavoriet in de eerste divisie, twijfelt voor zijn basisteam nog over twee, drie posities. Wie zijn de zekerheidjes? En wie moeten er nog knokken voor een basisplek?
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.