De Graafschap-voetballer Youssef El Jebli baalt na een gemiste kans.
Volledig scherm
De Graafschap-voetballer Youssef El Jebli baalt na een gemiste kans. © BSR Agency

De Graafschap-topscorer El Jebli hoopt op transfer: ‘Club moet wel bij mij passen’

DOETINCHEM - De kans is klein dat Youssef El Jebli volgend seizoen nog bij De Graafschap voetbalt. De topscorer staat open voor een vertrek bij de Doetinchemse club en kan rekenen op interesse uit binnen- en buitenland, zegt zijn zaakwaarnemer John Veldman.

20 reacties

 • Bakermark

  3 jaar geleden
  met 2 betere centrale verdedigers en een echt goede spits (met doorzettingsvermogen) waren we niet gedegradeerd. Dan was alles ok geweest. Met door selecteren op deze posities en behoud van spelers kunnen we zo kampioen in de K3 competitie worden. Daarbij ook wel afscheid nemen van Van Mieghem, Nijland, Klaasen, Thomassen, Jurjus en Serrarens (die is te ongeleid met teveel kaarten en speelt teveel zijn eigen wedstrijd). Daarvoor 3 betere spelers in de plaats plus toevoeging van enkele jeugdspelers. V.d. Pavert  hier laten afbouwen en assistent maken. De rest mag van mij blijven.  
 • Joris

  3 jaar geleden
  Ja want dit elftal is prima. Niet dus. 
 • Henk

  3 jaar geleden
  Volgens mij was hij ingehuurd om de bal bij de tegenpartij in te leveren...….
 • Henk

  3 jaar geleden
  Hebben ze een jaar in d Eredivisie gespeeld, willen ze allemaal naar een club die op  'hun' niveau speelt.... Volgens mij hebben we het lek wel boven!
 • Geert

  3 jaar geleden
  Alsof El Jebli de clubs voor het uitzoeken heeft. Hij kan zich ook aanpassen. Gewoon doen wat je bij een werkgever moet doen: Goed voetballen.