De Graafschap-trainer Henk de Jong viert de promotie naar de eredivisie.
Volledig scherm
De Graafschap-trainer Henk de Jong viert de promotie naar de eredivisie. © ANP

De Graafschap-trainer De Jong: Fantastische competitiestart

DOETINCHEM - De Graafschap-trainer Henk de Jong is blij met de competitiestart van zijn ploeg. De Doetinchemse club begint de eredivisie, volgens het eerste conceptprogramma, op zondag 12 augustus (14.30 uur) thuis tegen Feyenoord en gaat een week later op bezoek bij NAC Breda. ,,Mooier kan niet, fantastisch dat we thuis beginnen’’, vindt De Jong.

4 reacties

 • Dirk Vries

  4 jaar geleden
  Zeker niets nieuws. Ook de roep om een latere start is niet nieuw. En voor wat betreft de vakantie anders planning...... Wel eens gehoord van Bouwvak.  Zoveel keus er dan niet qua andere planning.
 • LeCoq

  4 jaar geleden
  De clubs hebben het nu eenmaal zo met elkaar afgesproken. Als de clubs later willen beginnen aan de competitie met veel doordeweekse wedstrijden tot gevolg dan gaat de KNVB dat regelen. Supporters zouden uiteraard ook gewoon de vakantie anders kunnen plannen. Dat de competitie halverwege augustus begint is niet iets nieuws.
 • Dirk Vries

  4 jaar geleden
  Ja leuk Henk, maar jij bent vast niet op vakantie dan zoals de helft van de supporters wel zo'n beetje zijn. Waarom begint KNVB niet eens een keer pas na de schoolvakantie en bouwvak. Zou een boel supporters helpen.
 • HendrikJanWillem

  4 jaar geleden
  zie er naar uit, prachtig