De Graafschap-invaller Devin Haen (rechts) scoorde twee keer.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-invaller Devin Haen (rechts) scoorde twee keer. © Pro Shots / Remko Kool

De Graafschap-trainer Robbemond geniet van uitblinkende talenten: ‘Zij zorgden voor nieuwe energie’

DOETINCHEM - De Graafschap-trainer Reinier Robbemond had vrijdagavond met volle teugen genoten van zijn jeugdige invallers in het uitduel bij TOP Oss (0-3 zege). ,,Als ik zie hoeveel energie zij brengen, en hoe ze vervolgens ook de wedstrijd beslissen, dan kan ik daar enorm van genieten.”

7 reacties

 • Marjan hutten

  3 weken geleden
  Deze zal ook wel weer vertrekken bij de graafschap straks, zo komen ;we; nooi in de eredivisie en worden een blijvertje...
 • Henk Jansen

  3 weken geleden
  Haen, de nieuwe Huntelaar
 • Ankie Bronckhorst

  3 weken geleden
  Haen is een uniek talent en een Europese topspeler in wording. Nu zo lang mogelijk vastleggen en flink vergoeden. Straks gaat hij een keer, maar dat betaalt zich dan wel weer dubbel en dwars terug.
 • theo houkes

  3 weken geleden
  Nu weet je als trainer wie je moet opstellen toch zo niet dan is ie zo gezien goeie voetballer die jonge jongens nu kun je wat aan is komen lopen gewoon op de bank zetten zoals gravenberg met veel tam tam gehaalt wat heeft ie gepresteerd behalve bank warmhouden. Stel die jonge knapen op dan kunnen we naar de top van de keukenkampioen divisie dran
 • Hans Mellink

  3 weken geleden
  Halen is een spits met ‘torinstinct’ en een zeer goede kopper. Met een 10 erachter (Opoku?) en nu ook twee goede vleugelvoetballers heb je krachtige aanval. Probleem verhuist nu meer naar achteren waar nog knullige tegengoals worden geïncasseerd.