Volledig scherm
De Graafschap-spits Ralf Seuntjens. © BSR Agency

De Graafschap-trainer Snoei hoopt op basisrentree Seuntjens: ‘Gelukkig maak ik de opstelling’

DOETINCHEM - Ralf Seuntjens en Toine van Huizen ontbreken vrijdagavond (20.00 uur) vermoedelijk opnieuw aan de aftrap bij De Graafschap in het thuisduel met hekkensluiter FC Dordrecht.

Spits Seuntjens, net hersteld van een kuitblessure, liet donderdag na de afsluitende training zelf weten tegen Dordrecht op de bank te starten. Een voorbarige conclusie, stelde trainer Mike Snoei even later. ,,Zei Ralf dat? Dan praat hij voor zijn beurt. Gelukkig ben ik nog altijd degene die de opstelling maak”, zei de coach. ,,De beslissing is nog niet genomen.’'

Ook in het geval van Van Huizen hield Snoei nog een slag om de arm. De centrumverdediger, op de weg terug van een enkelkwetsuur, trainde een groot deel van de training apart van de groep. ,,Hij gaat met grote sprongen vooruit.’’ Van Huizen wordt, bij afwezigheid, opnieuw vervangen door Jasper van Heertum.

Met FC Dordrecht treft De Graafschap, tweede op de ranglijst, de nummer twintig van de eerste divisie. Snoei waakt, vier dagen na de kraker bij NAC Breda (1-2 zege), voor onderschatting. ,,Ze hebben het Excelsior (3-2 nederlaag, red.) heel lastig gespeeld. Tegen Almere City FC (3-2 verlies, red.) begonnen ze heel brutaal en kwamen ze zelfs met 0-2 voor. Ik heb deze week geprobeerd aan te geven dat we gewaarschuwd moeten zijn.”

Vermoedelijke opstelling De Graafschap: Jurjus; Owusu, Van Heertum, Van de Pavert, Tutuarima; Breinburg, Vet, Van den Boomen; Van Mieghem, Seuntjens, Hamdaoui.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.