Volledig scherm
Mike Snoei. © BSR Agency

De Graafschap-trainer Snoei hoopt op winterse versterking

DUISBURG - Trainer Mike Snoei stuurt bij De Graafschap aan op een winterse versterking. De coach van de Doetinchemse eerstedivisionist hoopt op de komst van een speler met diepgang.

,,We missen jongens met diepgang, die kwaliteit is onvoldoende in de selectie aanwezig’’, concludeerde Snoei donderdag nog maar eens na de oefennederlaag bij MSV Duisburg (2-1).

De Graafschap heeft met Daryl van Mieghem en Mohamed Hamdaoui slechts twee pure buitenspelers in de selectie. ,,Ik ben best bezorgd op het moment dat een van hen ziek, zwak of misselijk is. Hun afwezigheid is moeilijk op te vangen. We hebben veel spelers die in de bal komen en dat ook goed kunnen. Denk aan Jeremy Helmer, Stef Nijland, Branco van den Boomen. Maar we zijn pas echt gevaarlijk als we veel diepte in ons spel hebben. Nu zijn we vaak afhankelijk van de backs.”

Of een winterse versterking haalbaar is, durfde Snoei nog niet te zeggen. ,,We zijn gedegradeerd en hebben met een begroting te maken. Maar we kijken constant of we iets extra’s aan de selectie kunnen toevoegen, daar moeten we slim in zijn.’’

De Didammer was in grote lijnen tevreden over het optreden in Duisburg. ,,De eerste 20 minuten was het voor ons even zoeken, we werden verrast door hun speelwijze (3-5-2). In de tweede helft hadden we onze stempel op het duel moeten drukken. Alleen Daryl stond al drie keer voor de keeper. Maar we maakten de kansen niet af. Als we met een 2-4 zege waren vertrokken, had niemand dat onverdiend gevonden.”