Volledig scherm
De Graafschap-trainer Mike Snoei. © BSR Agency

De Graafschap-trainer Snoei is kritisch na derde zege op rij

DOETINCHEM - De Graafschap-trainer Mike Snoei was vrijdagavond kritisch op het spel van zijn ploeg na de overwinning op FC Volendam (3-0). ,,Er is nog veel werk te doen.”

De Doetinchemse eerstedivisionist boekte tegen de Wijdbroeken uit Volendam zijn derde overwinning op rij en is koploper. De Graafschap beleeft zijn beste seizoenstart ooit.

Snoei was blij met de zege, maar plaatste kanttekeningen. ,,De score van 3-0 geeft de verhoudingen niet goed weer", erkende de coach uit Didam. ,,We hebben in fases behoorlijk onder druk gestaan. Als je Volendam hun positiespel laten spelen, krijg je het moeilijk. Daar hebben we het de hele week over gehad.”

,,Maar we hebben op professionele wijze op de juiste momenten toegeslagen", doelde Snoei op de treffers van Stef Nijland (1-0 na 18 minuten) en Ralf Seuntjens (2-0 na 72 minuten). ,,Daar hebben we ook de ervaring voor. Ik heb ook veel goede dingen gezien.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.