Volledig scherm
De Graafschap-trainer Mike Snoei. © BSR Agency

De Graafschap-trainer Snoei na rode kaart: ‘Hij was de kluts kwijt’

OSS - De Graafschap-trainer Mike Snoei heeft vrijdagavond in het uitduel bij TOP Oss (0-0) een rode kaart ontvangen na protesten aan het adres van scheidsrechter Richard Martens.

De coach uit Didam ging in de slotfase uit zijn plaat, nadat een doelpunt van Ralf Seuntjens werd afgekeurd. In de ogen van Martens ging aan de treffer een overtreding van invaller Jasper van Heertum vooraf. ,,Daar was ik het absoluut niet mee eens", foeterde Snoei. 

De trainer maakte zijn woede in woord en gebaar kenbaar. Martens gaf hem een gele kaart en deelde daarna meteen een tweede prent uit. ,,Hij zei dat ik een voorbeeldfunctie heb. Dat klopt, maar ik voelde mij op dat moment benadeeld. Hij (Martens, red.) was in die fase ook even de kluts kwijt.”

Snoei, die automatisch geschorst wordt voor het komende thuisduel met Jong Ajax, baalde van het eerste puntenverlies van de Doetinchemse club. ,,Ik vind dat we hier twee punten hebben laten liggen. In de eerste helft ontbrak het aan creativiteit, vernuft. Maar na de onderbreking (het duel lag na rust een half uur stil vanwege het uitvallen van een deel van de lichtinstallatie, red.) vond ik ons een stuk sterker. Toen hadden we onszelf moeten belonen met een doelpunt.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.