Volledig scherm
De Graafschap-trainer Mike Snoei stuurt zijn ploeg aan in het uitduel bij MVV. © BSR Agency

De Graafschap-trainer Snoei na zege op MVV: ‘We zijn op de goede weg’

MAASTRICHT - De Graafschap-trainer Mike Snoei is goed te spreken over de competitiestart van zijn ploeg. De Doetinchemse titelkandidaat mag zich na de degelijke overwinning bij MVV (0-3) met ‘zes uit twee’ medekoploper noemen in de eerste divisie.

,,We zijn op de goede weg. Als je met 0-3 in Maastricht wint, kan je redelijk tevreden zijn", zei Snoei na afloop. ,,MVV-uit is altijd een vervelende hobbel. Ik wist dat het in de beginfase even zou gaan stormen, maar daar kwamen we aardig doorheen.”

Snoei erkende dat zijn ploeg geen sprankelend voetbal had laten zien. ,,Het mag wel iets dynamischer. Maar daar gaan we aan werken. We hebben wel weer laten zien een stabiele ploeg te zijn. Het verdedigingscentrum (Ted van de Pavert en Toine van Huizen, red.) deed het geweldig. Ze zijn heel complementair aan elkaar.”

De coach uit Didam had ook lovende woorden voor Gregor Breinburg. De controlerende middenvelder maakte een sterke indruk en stond met een hoekschop aan de basis van de 0-1. ,,Gregor wordt steeds fitter", zei Snoei. ,,Hij had een half jaar bijna niet gevoetbald, maar gaat snel richting zijn oude niveau. Gregor vervult steeds beter de rol die ik voor hem voor ogen had.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.