Tarik Tissoudali juicht namens De Graafschap op een volle Vijverberg tijdens de promotiewedstrijd tegen Almere City in 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Tarik Tissoudali juicht namens De Graafschap op een volle Vijverberg tijdens de promotiewedstrijd tegen Almere City in 2018. © Proshots

De Graafschap tussen hoop en vrees: play-offs zijn sportief én financieel van groot belang

DOETINCHEM - De Graafschap leeft tussen hoop en vrees in de strijd om een nacompetitieticket. De play-offs mislopen zou een sportief debacle zijn. En financieel een gemiste kans.

5 reacties

 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  verdieny zeker beter cor, maar wanneer?
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  Marjan hutten,Verheyden kun je vergeten. Hij heeft al een aantal aanbiedingen uit het buitenland (Azië) die veel beter zijn dan wat Graafschap kan betalen.
 • Cor Hafner

  2 maanden geleden
  Leuke club, met een leuk stadion, geweldige supporters, maar een falend management, verkeerd aankoop beleid, deze club verdient beter.
 • theo houkes

  2 maanden geleden
  Nee je moet het niet bij de concurrenten neerleggen maar bij die prutsers op het veld zeg gewoon als jullie geen play off halen krijg je niet betaald laat ze maa eens pezen voor hun geld waar is dat van jaren geleden gebleven dran knokken tot je erbij neervalt
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  geloof maar niet in sprookjes, we halen niks dit seizoen, was anders geweest als we op plek 4 a 5 hadden [moeten] staan.Volgend seizoen mee doen om promotie met poldervaart, lucassen budje verheydt[?] en nog een aantal bruikbare halen. Oa in de achterhoede. Nu effen deze 3 wedstrijden uit ballen en de tent enkele maanden dicht gooien en dan met frisse moed en goed beleid er weer tegen aan.