Volledig scherm
De Graafschap-verdediger Lars Nieuwpoort. © Erik Pasman/Pro Shots

De Graafschap twee maanden zonder Nieuwpoort

DOETINCHEM - Lars Nieuwpoort is zeker twee maanden uit de roulatie bij De Graafschap. De verdediger heeft een scheur in zijn hamstring opgelopen.

Nieuwpoort liep de kwetsuur maandagavond op tijdens een wedstrijd met het beloftenteam van de Doetinchemse eredivisionist. Een MRI-scan heeft uitgewezen dat er een scheur in de pees van zijn hamstring zit. Voor de revalidatie staat minimaal acht weken. ,,Maar ik ga er alles aan doen om zo snel mogelijk weer fit te zijn'', zegt Nieuwpoort.

Erik Bakker voegde zich zaterdagavond ook bij de ziekenboeg. De middenvelder van De Graafschap viel in de slotfase van het thuisduel met FC Groningen (0-1 nederlaag) uit met een enkelblessure. Het is nog onduidelijk wat de ernst van de kwetsuur is. Jordy Tutuarima werd vanwege knieklachten al in de rust gewisseld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.