Volledig scherm
De Graafschap-verdediger Lars Nieuwpoort. © Erik Pasman/Pro Shots

De Graafschap-verdediger Nieuwpoort breekt neus op training

DOETINCHEM - De Graafschap-verdediger Lars Nieuwpoort heeft maandag op de training zijn neus gebroken. Hij mist daardoor in ieder geval zondag (14.30 uur) de eerste competitiewedstrijd tegen Feyenoord.

Nieuwpoort kreeg tijdens een partijspel de schoen van ploeggenoot Fabian Serrarens in zijn gezicht. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat er een breuk in zijn neus zit. 

,,Heel vervelend, in de eerste plaats voor Lars zelf. De neus is op een rare manier stuk, dus we moeten het even zonder hem doen'', weet De Graafschap-trainer Henk de Jong. ,,Er wordt een speciale masker aangemeten zodat hij weer sneller kan spelen, maar zondag komt te vroeg.''

Hamdaoui

Mohamed Hamdaoui sluit dinsdag weer aan bij de groepstraining. De linksbuiten liep zaterdag een scheurtje in de pees van zijn duim op en moet voorlopig met een brace voetballen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.