Volledig scherm
De Graafschap-aanvaller Marlon Versteeg verkast op huurbasis naar FC Lienden. © Lars Smook

De Graafschap verhuurt spits Versteeg aan FC Lienden

DOETINCHEM/LIENDEN - De Graafschap verhuurt Marlon Versteeg tot het einde van het seizoen aan tweededivisionist FC Lienden. De 21-jarige spits komt bij de Doetinchemse eredivisionist voorlopig niet voor in de plannen van hoofdtrainer Henk de Jong.

Versteeg voetbalde de afgelopen jaren bij Jong De Graafschap. De Arnhemmer, die voorheen voor de jeugdopleiding van Vitesse uitkwam, verdiende een contractje en maakte deze zomer de overstap naar de hoofdmacht. Omdat de kans op speeltijd in Doetinchem nihil is, liet de clubleiding hem in de voorbereiding weten dat hij op huurbasis mocht vertrekken.

Bij FC Lienden krijgt Versteeg te maken met trainer Hans van de Haar, oud-voetballer van De Graafschap. Om voldoende trainingsuren te maken, blijft de aanvaller wel gedeeltelijk meetrainen bij de Doetinchemse club.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.