Volledig scherm
Anthony van den Hurk (links) en Youssef El Jebli maakten de goals voor De Graafschap. © ProShots

De Graafschap verliest van FC Twente

HENGELO (O) - De Graafschap heeft dinsdag een oefenduel achter gesloten deuren met 4-2 verloren van FC Twente.

De Doetinchemse eerstedivisionist kwam via Alexander Laukart en Adnane Tighadouni voor rust tweemaal op achterstand, maar Anthony van den Hurk en Youssef El Jebli zorgden voor de 2-2 stand halverwege.

In de tweede helft maakte Tighadouini met nog eens twee doelpunten het verschil en bezorgde de eredivisionist uit Enschede een 4-2 overwinning. De nieuwe FC Twente-trainer Gertjan Verbeek zat nog niet op de bank bij De Tukkers.

De Graafschap: Rondeel; Van Overbeek, Straalman, Van Diermen, Keurntjes (61. Vreman), Schoop, Receveur (61. Hammouchi), Klaasen, El Jebli, Van den Hurk (61. Leidsman), Burgzorg (61. Berghuis).

FC Twente: Hengelman, Van der Lely, Hooiveld, Thesker, Trakojkovski, Van der Heyden, Gjorgjev, Laukart, Buckley-Ricketts, Kvasina, Tighadouini.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.