De Graafschap-voorzitter Martin Mos.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-voorzitter Martin Mos. © Pro Shots / Paul Meima

De Graafschap-voorzitter zag ruiten van zijn taxi ingegooid worden: ‘Stelletje randdebielen’

DOETINCHEM - De Graafschap-voorzitter Martin Mos reageert laaiend op de rellen van woensdagavond bij stadion De Vijverberg na de gemiste promotie tegen Helmond Sport. De preses van de Doetinchemse voetbalclub schaamt zich diep voor de ‘regelrechte schande’ en hoopt dat de relschoppers snel worden opgepakt.

13 reacties

 • Willem Wunderink

  1 maand geleden
  Dit zijn geen supporters maar asociale raddraaiers. Het lijkt door corona een landelijk fenomeen te worden: hardere aanpak en uitbreiding van vrijheid van politie en ME om op te treden zijn noodzakelijk: wij zijn werkelijk veel te tolerant ten opzicht van asociale elementen die onze samenleving proberen te terroriseren. Of het nu gaat om voetbal, corona, whatever. Maar wat voetbal betreft is het zoals Snoei al zei: "‘Als we nu niet promoveren, hebben we niets in de eredivisie te zoeken".
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  voor kapsonesleiers is geen plaats in de Achterhoek. flink aanpakken dat tuig en korte metten ermee maken.
 • M.T Teunissen

  1 maand geleden
  Niemand in de buurt van het stadion laten komen die er niets te zoeken hebben.
 • Tony Peters

  1 maand geleden
  Inderdaad, volstrekte malloten. Dit hoort absoluut niet. Maar nu even terug. Graafschap laat zich in alle opzichten kennen. Een grote mond bij spelers en staf de afgelopen weken, dat ze het klusje wel gaan klaren. En dat schept een verwachtingspatroon. Dat je je supporters dan uiteindelijk zo laat stikken, lokt een reactie uit. Deze reactie is volstrekt onacceptabel, maar ik begrijp het gevoel wel.
 • S. Lenkens

  1 maand geleden
  ja en daar gaan we weer, en door al dit gajes wordt het voetbal naar de klote geholpen. niemand durft iets te doen, burgemeester, bestuur, politie, me, en ga zo maar verder.
 1. Anti-climax voor De Graafschap na bizar slotstuk tegen Helmond Sport: Superboeren grijpen naast directe promotie in waterballet, Roda JC eerste tegenstander in play-offs
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  An­ti-cli­max voor De Graafschap na bizar slotstuk tegen Helmond Sport: Superboe­ren grijpen naast directe promotie in waterbal­let, Roda JC eerste tegenstan­der in play-offs

  DOETINCHEM - De zinderende apotheose van de jacht op directe promotie is voor De Graafschap uitgelopen op een gigantische deceptie. In een bizar slotstuk tegen Helmond Sport (0-0) - met een onderbreking van 79 (!) minuten vanwege noodweer - greep de Doetinchemse club ondanks enorme kansen naast een ticket voor de eredivisie. Go Ahead Eagles profiteerde van het Achterhoekse drama en promoveert op basis van een beter doelsaldo als nummer twee.