Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Lötters. © Sacha Wunderink

De Graafschap wil af van hoofdscout Marcel Lötters

DOETINCHEM - De Graafschap wil af van hoofdscout Marcel Lötters. De Doetinchemse eredivisionist gaat verder zonder scoutingsapparaat.

De 54-jarige Lötters kreeg vorige week van algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp en technisch manager Peter Hofstede te horen dat De Graafschap niet verder met hem wil. Drontenaar Lötters is dertien jaar in dienst bij de Superboeren en heeft een contract voor onbepaalde tijd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Harde kern Ajax-fans massaal naar Doetinchem om kampioensfeest te vieren, met of zonder wedstrijdkaartje

    Harde kern Ajax-fans massaal naar Doetinchem om kampioens­feest te vieren, met of zonder wedstrijd­kaartje

    Doetinchem moet zich op gaan maken voor een Amsterdamse invasie, als het aan de F-Side ligt, de harde kern van Ajax-supporters. Zij willen daar hun eventuele kampioenschap vieren, ook al hebben ze geen kaartje voor de wedstrijd. Ze vinden dat ze te weinig kaarten krijgen voor de uitwedstrijd tegen De Graafschap en zijn boos dat de wedstrijd is verplaatst. Drie jaar geleden kwamen Ajax-supporters ook hun kampioenschap ‘vieren’, dat ging toen helemaal mis.