Volledig scherm
Frank Olijve (rechts) kan bijtekenen bij De Graafschap. © Cor Vos

De Graafschap wil door met Olijve

DOETINCHEM - Frank Olijve kan op korte termijn een nieuwe aanbieding verwachten van De Graafschap. De Doetinchemse eerstedivisionist wil het aflopende contract van de 30-jarige middenvelder verlengen.

De Graafschap en Olijve zijn al in gesprek over een nieuwe verbintenis. De middenvelder gaat een dezer dagen om tafel met de nieuwe trainer Mike Snoei om diens plannen aan te horen.

Olijve voetbalt sinds januari 2018 bij De Graafschap. Afgelopen seizoen kwam hij in de eredivisie tot achttien optredens.

Serrarens en Van Mieghem

Naast Olijve hoopt de Doetinchemse club ook snel overeenstemming te bereiken met Fabian Serrarens en Daryl van Mieghem. De aanvallers beschikken over een aflopend contract, maar kunnen bijtekenen. De Graafschap, dat tot nu toe slechts tien spelers onder contract heeft staan, verwacht komende week de eerste versterkingen van buitenaf te presenteren. Zo staat Telstar-verdediger Toine van Huizen in de belangstelling van de Superboeren.

De Graafschap neemt definitief afscheid van Furdjel Narsingh, Bart Straalman en de broers Sven en Lars Nieuwpoort. Ook Robert Klaasen, Erik Bakker en Nabil Bahoui komen niet in aanmerking voor een nieuw contract.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.