Lion Kaak (links) keert deze zomer hoogstwaarschijnlijk terug bij De Graafschap.
Volledig scherm
PREMIUM
Lion Kaak (links) keert deze zomer hoogstwaarschijnlijk terug bij De Graafschap. © Pro Shots / Remko Kool

De Graafschap wil Lion Kaak terughalen en zet in op gesprek met Siem de Jong

Lion Kaak staat voor een terugkeer bij De Graafschap. De Doetinchemse club wil de 30-jarige middenvelder van TOP Oss vooral vanwege zijn ervaring en ‘rol als verbinder’ toevoegen aan de selectie voor volgend seizoen. De eerstedivisionist hoopt ook snel in gesprek te gaan met Siem de Jong.

17 reacties

 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  Enne kan die thomas Verheydt eens gehaald worden aub? Vorig seizoen zitten slapen bestuur. Das een spits waar we ECHT wat aan hebben.
 • Hans Mellink

  1 maand geleden
  Een netwerk heeft Bijvelds niet. Loopt alleen achter vergane glorie van DG aan. Belangrijkste voor komend seizoen zijn goede spelers in de as. Die ontbraken dit seizoen compleet. Daar zou Lieftink op de plaats van vd Pavert kunnen passen. Dekker is beter dan Kaakje breedtepass. Kortom, wat voor strapatsen zijn dit van Blijvelds. Idd een tweede Hofstede. Alle hoop dat Adrie nog wat talenten meebrengt uit de Excelsior-stal.
 • Eddy Hoebink

  1 maand geleden
  Van Heertum kan prima mee in de top van de KKD. Scorende verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan. Maar het zal me niets verbazen als NEC of Cambuur hem ophaalt
 • Joris Stortelder

  1 maand geleden
  Als je jeugd wilt inpassen, heb je juist een paar oudere spelers nodig als een soort mentoren. En Kaak beschikt als jeugdtrainer over die kwaliteiten, dus ik begrijp het wel.
 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  @piet; nee hoor, lion kaak is wel degelijk een aanwinst, geloof mij maar; maar aub geen siem de jong, die hebt het helemaal gehad, daar hebben we niks[meer] aan. En aan Ted ook niet.