Volledig scherm
PREMIUM
Bart Straalman (rechts) en Azor Matusiwa van De Graafschap. Zij moeten Sam Lammers en Michel Vlap uitschakelen. © BSR Agency

De Graafschap wil nieuwe ‘Lammers en Vlap-show’ voorkomen

DOETINCHEM - De Graafschap jaagt in de strijd tegen degradatie uit de eredivisie op eerherstel tegen SC Heerenveen. Of liever gezegd: tegen de firma Lammers en Vlap. Hoe gaat de Doetinchemse eredivisionist het gevreesde duo beteugelen? 

De totale ineenstorting na de 0-1. Striemende fluitconcerten. Een vroegtijdige uittocht van supporters. De horroravond van 6 oktober 2018, thuis tegen SC Heerenveen (0-5 nederlaag), roept pijnlijke herinneringen op bij De Graafschap-aanvoerder Bart Straalman. De ‘grote Lammers en Vlap-show’ geldt in zijn ogen als het absolute dieptepunt van het seizoen. Zelfs de walk-over bij Ajax (8-0) voelt minder zwaar aan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.