Fahd Aktaou krijgt geen contract bij De Graafschap.
Volledig scherm
Fahd Aktaou krijgt geen contract bij De Graafschap. © theo kock persfotografie

De Graafschap ziet af van proefspeler Aktaou

DOETINCHEM - De Graafschap gaat niet in zee met proefspeler Fahd Aktaou. De 26-jarige verdediger heeft onvoldoende indruk gemaakt om in aanmerking te komen voor een contract bij de Doetinchemse eerstedivisionist.

Aktaou beleefde een onfortuinlijke proefperiode bij De Graafschap. De linksbenige verdediger liep tijdens het oefenduel met Zaglebie Lubin (4-0 zege) als invaller binnen zes minuten een spierblessure op.

Ook door de naam van Gino van Kessel staat een streep. De aanvaller was enkele dagen op proef bij De Graafschap, maar heeft zelf aangegeven verder te willen kijken.

Van Heertum

De Doetinchemse club hoopt een dezer dagen wel Jasper van Heertum vast te leggen. De 21-jarige verdediger, afgelopen seizoen speler van Telstar, heeft de afgelopen weken een sterke indruk gemaakt. Hij is transfervrij.

Over Dylan Chiazor, de vierde testspeler in de voorbereiding, heeft De Graafschap nog geen besluit genomen. De 21-jarige aanvaller van IJsselmeervogels traint momenteel niet meer mee met de ploeg van trainer Mike Snoei. Maar Chiazor staat nog altijd op de radar bij De Graafschap.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.