Volledig scherm
De Graafschap gaat in de winterstop op trainingskamp naar Spanje. © theo kock persfotografie

De Graafschap zoekt Spaanse zon op in de winterstop

DOETINCHEM - De Graafschap belegt in de winterstop een trainingskamp in Zuid-Spanje. De Doetinchemse eerstedivisionist vertoeft begin januari zes dagen in Estepona, nabij Marbella.

De Graafschap stapt donderdag 2 januari op het vliegtuig naar Spanje en keert dinsdag 7 januari terug op Nederlandse bodem. De ploeg van trainer Mike Snoei speelt naar verwachting op zaterdag 4 januari een oefenwedstrijd.

Het is niet vanzelfsprekend dat de Doetinchemse club als eerstedivisionist op trainingskamp naar het buitenland gaat. De laatste jaren bleef De Graafschap vaak in Nederland tijdens de wintermaanden. Afgelopen seizoen brachten de Superboeren, toen nog actief in de eredivisie, zes dagen in Navata (Noord-Spanje) door.

De Graafschap sluit het kalenderjaar op vrijdag 20 december af met een uitwedstrijd tegen FC Volendam. Vrijdag 10 januari hervatten de Doetinchemmers de competitie weer met een thuisduel met Jong FC Utrecht.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.