Volledig scherm
Stef Nijland (midden) kijkt in de oefenwedstrijd tegen DZC'68 vanaf de kant toe. © Paul Meima

De Graafschap zonder Nijland in eerste oefenduel bij DZC'68

DOETINCHEM - De Graafschap werkt zaterdagavond (18.00 uur) bij DZC’68 het eerste oefenduel van de voorbereiding af. Voor nieuweling Stef Nijland komt de wedstrijd nog te vroeg.

De aanvallende middenvelder, deze zomer overgekomen van PEC Zwolle, komt terug van een liesblessure. ,,We houden hem met opzet nog even aan de kant. Hij heeft geen last meer van zijn blessure, maar we willen het rustig opbouwen’’, zegt De Graafschap-trainer Henk de Jong.

De selectie van de Doetinchemse eredivisionist is verder compleet. ,,Ik laat alle spelers een helft voetballen, op de keepers na’’, zegt De Jong. Agil Etemadi staat  tegen de Doetinchemse eersteklasser 90 minuten onder de lat. Zijn concurrent Hidde Jurjus speelt op zijn beurt donderdag in het oefenduel bij Silvolde een hele wedstrijd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.