De Graafschap-trainer Reinier Robbemond.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-trainer Reinier Robbemond. © Pro Shots / Remko Kool

De vrolijkheid is een beetje weg bij De Graafschap

COLUMNDe vrolijkheid is een beetje weg bij De Graafschap. Dat zal met het akelig lege stadion De Vijverberg te maken hebben in deze hernieuwde tijden van corona, maar toch ook wel met de zwakke resultaten van de afgelopen tijd en het tegenvallende voetbal.

7 reacties

 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  @al met al blijft en is het armoe troef, altijd het zelfde liedje.
 • Dennis Berendsen

  2 maanden geleden
  Inderdaad Sjaak van Tiel . Helemaal mee eens
 • Hans Mellink

  2 maanden geleden
  Na drie keer op 1 doelpunt na niet gepromoveerd te zijn is de fut er uit. Misschien wil van Stee wel komen en orde op zaken stellen. Er gebeurt nu helemaal niets. Er wordt zelfs geen aanvulling gehuurd. Gelatenheid, terwijl de ratten als eerste het zinkende schip verlaten.
 • W Konincks

  2 maanden geleden
  Inplaats van ome Guus beter ome ten Hag maar eens polsen voor wat jonge huurlingen, kijk bij Cambuur!! Toch in tegenstelling van kauwie Snoei, gooit Roelofsen onze jeugd wel in de basis, die vallen ook op in de media, maar net als parels, nog tijd tijd nodig om uit te groeien tot echte namen als Hunt of de Jong. Het is even niet anders.. rug recht houden en dóór want rondom het veld is er gelukkig nog steeds veel te genieten door alle sfeermomenten .. Met dank !!
 • theo houkes

  2 maanden geleden
  Het is jammer maar altijd hetzelfde er is geen geld dus moet je het doen met spelers die aan komen waaien die al overal hebben rondgelopen en bij andere clubs niet meer nodig waren en dat komt dan bij de Graafschap uit. Waarom probeer je het niet met meedere jeugd spelers veel slechter als nu kan het ook niet worden. Misschien moet het bedrijfsleven in Doetinchem is opstaan en er wat geld in pompen of oom guus die heb ook nog wel wat biljetjes liggen al met al wel jammer het is een mooie club