Devin Haen.
Volledig scherm
PREMIUM
Devin Haen. © Pro Shots / Johan Manders

Devin Haen moet er maar mee leren leven: hij is ‘hot’

COLUMNIedereen praat over Devin Haen. Oud-spits Berry Powel dicht het talent van De Graafschap op termijn een plaats toe in het Nederlands elftal. Ook andere experts zijn lovend. Als ik de opstelling van De Graafschap op Twitter plaats met de tekst ‘de eerste basisplaats voor Devin Haen’, dan wordt die 20.000 keer bekeken. Waanzin!

1 reactie

 • Marjan hutten

  1 maand geleden
  nou nou... afwachten maar eens; gelijk het nederlands elftal er bij betrekken gaat me te snel, ik moet het allemaal eerst nog maar eens zien! Achja, er ligt wel miljoenen klaar voor hem voor de graafschap straks, dus uitmelken.
 1. De Graafschap-trainer Robbemond onder de indruk van reacties na overlijden Kistemaker: ‘Veel voor de club betekend’

  De Graafschap-trai­ner Robbemond onder de indruk van reacties na overlijden Kistemaker: ‘Veel voor de club betekend’

  DOETINCHEM - De Graafschap-trainer Reinier Robbemond merkt dat het overlijden van Simon Kistemaker veel teweeg heeft gebracht bij zijn club en in de Achterhoek. ,,Hoe mensen hier over hem praten, en hoe supporters op zijn overlijden reageren, laat zien hoeveel hij voor deze club heeft betekend”, zei Robbemond in aanloop naar het thuisduel van vrijdag (20.00 uur) met Jong Ajax over de voormalig culttrainer van de Doetinchemse club.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  10

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?