De eerste training van De Graafschap in het seizoen 2019-2020.
Volledig scherm
De eerste training van De Graafschap in het seizoen 2019-2020. © theo kock persfotografie

Eerste training De Graafschap: koortscheck bij de poort en maximaal 250 mensen

DOETINCHEM - Supporters van De Graafschap die vanmiddag (16.00 uur) de eerste training van hun club willen bezoeken, worden eerst gecontroleerd op koorts. Bij de openbare sessie van de Doetinchemse eerstedivisionist zijn bovendien maximaal 250 mensen welkom.

 1. De Graafschap na crisisberaad op zoek naar eerherstel tegen Jong FC Utrecht: ‘Enige medicijn is een overwinning’
  PREMIUM
  7

  De Graafschap na crisisbe­raad op zoek naar eerherstel tegen Jong FC Utrecht: ‘Enige medicijn is een overwin­ning’

  DOETINCHEM - De Graafschap leeft in crisissferen toe naar het uitduel van maandag (14.30 uur) bij Jong FC Utrecht. De Doetinchemse eerstedivisionist zit vol revanchegevoelens na de blamage van vrijdag tegen FC Dordrecht (0-3 nederlaag). Na uitvoerig crisisberaad, en een gesprek met een groep supporters, moeten de Superboeren in de Domstad winnen om de promotiedroom levend te houden.
 2. De Vijverberg in vuur en vlam: supporters De Graafschap onthalen selectie met grote sfeeractie na gelijkspel bij Cambuur
  video
  11

  De Vijverberg in vuur en vlam: supporters De Graafschap onthalen selectie met grote sfeeractie na gelijkspel bij Cambuur

  DOETINCHEM - Alsof promotie naar de eredivisie al een feit is: zo werd de selectie van De Graafschap in de nacht van vrijdag op zaterdag onthaald na het gelijkspel bij Cambuur (1-1). Honderden supporters van de Doetinchemse eerstedivisionist zorgden ín stadion De Vijverberg voor een grote sfeeractie en betuigden op die manier hun steun aan de spelersgroep en stafleden.
 1. Samenvatting: Go Ahead Eagles - NEC
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: Go Ahead Eagles - NEC

  22:06
 2. Messi houdt Barcelona met formidabele vrije trap in titelrace
  Play

  Messi houdt Barcelona met formidabe­le vrije trap in titelrace