De Graafschap-verdediger Milan Hilderink baalt na de 1-3 nederlaag tegen Jong Ajax. Op de achtergrond aanvoerder Ted van de Pavert.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-verdediger Milan Hilderink baalt na de 1-3 nederlaag tegen Jong Ajax. Op de achtergrond aanvoerder Ted van de Pavert. © Pro Shots / Stefan Koops

Eindelijk krijgt Hilderink weer een kans bij De Graafschap: ‘Goede indruk achtergelaten, denk ik’

DOETINCHEM - Geduld wordt beloond, daar is De Graafschap-verdediger Milan Hilderink (19) heilig van overtuigd. Maar hoe langer speeltijd uitblijft, hoe zwaarder toekijken wordt. Niet voor niets koestert de voetballer uit Steenderen zijn invalbeurt van afgelopen vrijdag tegen Jong Ajax (1-3 nederlaag).

2 reacties

  • Marjan hutten

    2 maanden geleden
    @patrick; wij hebben de wedstrijd gezien.. ook voorin geen enkele stootkracht, wie maakt de goals dan? Man wat een droevenis! En op het middenveld worden we overlopen en achterin is het ook niet echt je van het... nee niet meer dan plek 7 dit jaar! En we doen om niks mee, triest gewoon. Houden ons geld op zak, binnenkort kelderd het aantal toeschouwers naar 5500.
  • Patrick Harmelink

    2 maanden geleden
    Achterin ligt het probleem niet voor De Graafschap. Het gebrek aan kwaliteit zit vooral op het middenveld. Je kunt echt niet om promotie spelen met Schuurman, Dekker, Verbeek, Opoku of Lieftink, laat staan, dat je in de eredivisie iets te zoeken hebt met dat middenveld.