Youssef El Jebli (rechts) heeft plezier tijdens een training van Al-Faisaly.
Volledig scherm
PREMIUM
Youssef El Jebli (rechts) heeft plezier tijdens een training van Al-Faisaly. © eigen foto

El Jebli leeft als een prins in de woestijn: ‘Ooit wil ik terug naar De Graafschap’

videoHARMAH - Youssef El Jebli brengt de jaarwisseling voor het eerst door in de woestijn. De voetballer, afgelopen zomer vertrokken bij De Graafschap, geniet van zijn lucratieve avontuur in Saoedi-Arabië. ,,Ik hoef maar op een knop te drukken en ze komen mijn verblijf schoonmaken.”

8 reacties

 • Martine1978

  3 jaar geleden
  Maar geld vervult echt niet.Youssef is nu al verandert hij schept nu ook al op, nou lekker leventje hij hoeft maar met zijn vingers te knipperen en meneer krijgt eten of een schoon huis.Het lijkt me dood saai.  Nee dan nog liever vakken vuller!Ik werk ook hard, maar kom net rond dat geeft echt meer voldoening!Ik heb 3 chronische ziektes, en weet wat het leven is.Maar gezondheid is echt het grootste goed, en niet te koop.Ik ben ziels gelukkig omdat ik een schat van een man heb, en we komen net rond, en dat geeft uit eindelijk veel meer geluk en voldoening.
 • Specht

  3 jaar geleden
  Tja, terug niet voor de gezelligheid dus, money.
 • Insider

  3 jaar geleden
  Ja volgens Snoei staan ze nu ook stijf bovenin, stijf van de zenuwen wel te verstaan
 • Peter

  3 jaar geleden
  U geeft er een wel erg negatieve draai aan, maar stel je even voor dat je op je toppunt als voetballer bent, tot voor kort vakkenvuller bij de supermarkt was en nu in een paar jaar financieel onafhankelijk kunt worden bij een club waar alles geregeld wordt en in een regio waar ze jouw geloof aanhangen? Erg kort door de bocht om dan over zakkenvullen te spreken. Geef die jongens eens ongelijk. Ik heb geen graafschap-fan gesproken die hem dit verwijt
 • Hent

  3 jaar geleden
  Zakkenvullers heb je over al rondlopen