Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-middenvelder Youssef El Jebli wordt tijdens het duel bij Vitesse omsingeld door Navarone Foor (links) en Thulani Serero. © BSR Agency

El Jebli luidt de noodklok bij De Graafschap: ‘Wij dachten dat niemand ons meer kon raken’

DOETINCHEM - Bij De Graafschap is het alarmfase 1 op weg naar de play-offs. De Doetinchemse degradatiekandidaat vertoont symptomen van een mentaal wrak, juist nu het op karakter en teamgeest aankomt. Youssef El Jebli luidt de noodklok en waakt voor een monsternederlaag tegen Ajax.

De Graafschap is woensdagavond gastheer op het kampioensfeest van Ajax. Uitgerekend op De Vijverberg, waar drie jaar geleden de titel werd verspeeld, willen de Amsterdammers de schaal extra glans geven met een doelpuntenrecord. 

De ploeg van Erik ten Hag heeft acht doelpunten nodig om de prestatie uit het seizoen 1966-1967 (122 goals) uit de boeken te schieten. Dat is niet onmogelijk, gezien de 8-0 zege eerder dit seizoen in Amsterdam.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.