Youssef El Jebli.
Volledig scherm
Youssef El Jebli. © BSR Agency

El Jebli op weg naar de uitgang bij De Graafschap

DOETINCHEM - Youssef El Jebli is op weg naar de uitgang bij De Graafschap. De 26-jarige aanvallende middenvelder is dicht bij een transfer.

El Jebli ontbreekt vandaag bij de training van de Doetinchemse eerstedivisionist. De Utrechter krijgt van De Graafschap de ruimte tot een persoonlijk akkoord te komen met een nieuwe club. 

De voetballer heeft nog een contract tot de zomer van 2020 bij De Graafschap. Maar de smaakmaker van het afgelopen seizoen kan voor een gelimiteerde transfersom verkassen.

John Veldman, zaakwaarnemer van El Jebli, gaat desgevraagd niet in op de status van de onderhandelingen. El Jebli staat al langere tijd in de belangstelling van het Roemeense Cluj. 

Peter Hofstede, technisch manager van De Graafschap, houdt sterk met een vertrek van El Jebli. ,,Er is bij diverse clubs in binnen- en buitenland concrete interesse voor Youssef", zegt Hofstede. ,,Het kan nu snel gaan. Het zou zomaar kunnen dat hij vrijdag (voor de thuiswedstrijd tegen FC Volendam, red.) niet bij de wedstrijdselectie zit.”

De Graafschap pikte El Jebli in 2015 op bij de amateurs van FC Lienden. De creatieve voetballer ontpopte zich tot een publiekslieveling op De Vijverberg. Hij werd afgelopen seizoen in de eredivisie clubtopscorer met tien doelpunten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.