Jordy Thomassen (rechts) krijgt zijn eerste basisplaats. Youssef El Jebli ontbreekt in de wedstrijdselectie.
Volledig scherm
Jordy Thomassen (rechts) krijgt zijn eerste basisplaats. Youssef El Jebli ontbreekt in de wedstrijdselectie. © Theo Kock

El Jebli op weg naar Saudi-Arabië, Thomassen en Nijland in de basis bij De Graafschap

DOETINCHEM - Youssef El Jebli ontbreekt vrijdagavond (20.00 uur) definitief in de selectie van De Graafschap voor de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. De aanvallende middenvelder staat op het punt te vertrekken bij de Doetinchemse eerstedivisionist.

19 reacties

 • Rick01968

  3 jaar geleden
  Dit is iets meer dan ff naar een andere baas gaan.
 • alfie

  3 jaar geleden
  Als je bij een ander een paar honderd euro meer krijgt laat je je baas ook stikken.
 • Rick01968

  3 jaar geleden
  Onze eigen koning en premier hebben het bij Saoedi-Arabië altijd over een bevriende natie.  Nou met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig. Een vrome moslim is toch ook een vredelievend mens. Je kunt Saoedi-Arabië toch niet echt een vredelievend land noemen. Daar weet men in Jemen en Libanon over mee te praten. Maar ja money rules. En daar hebben ze heel veel van dankzij hun olie.
 • Peter

  3 jaar geleden
  Voor ons is Saudi Arabie wellicht een land om uit, zoals u het zegt, "menselijke principes" niet heen te gaan, maar vergeet niet dat El Jebli een vroom moslim is. voor hem is die cultuurkloof minder heftig en misschien zelfs wel eens een fijne ervaring voor hem om mee te maken. Ik denk dat iedereen deze jongen zo'n transfer gunt.
 • Joris

  3 jaar geleden
  Ja, en zo lang je blijft kijken hou je het in stand