Youssef El Jebli (midden) van De Graafschap viert zijn gelijkmaker tegen ADO Den Haag (1-1). Rechts ploeggenoot Ted van de Pavert.
Volledig scherm
PREMIUM
Youssef El Jebli (midden) van De Graafschap viert zijn gelijkmaker tegen ADO Den Haag (1-1). Rechts ploeggenoot Ted van de Pavert. © BSR Agency

El Jebli scoort nu ook op slechte dagen bij De Graafschap

DOETINCHEM - Youssef El Jebli is de man in vorm bij De Graafschap. De clubtopscorer geldt als een baken van hoop in de degradatiestrijd. De Utrechter wil de Doetinchemse eredivisionist zaterdagavond (20.45 uur) ook aan de hand nemen in het uitduel bij Willem II.

,,Wat een speler! Youssef El Jebli”, zegt Henk de Jong bij het verlaten van het trainingsveld. De trainer van De Graafschap kan het niet laten El Jebli (26) even te onderbreken tijdens een interview en herhaalt zijn woorden. De voetballer in kwestie schudt lachend zijn hoofd.

De Jong geeft met het dolletje de stemming aan bij de Doetinchemse club. De Superboeren - zeventien­de in de eredivisie met vijf punten voorsprong op hekkensluiter NAC Breda - leven ontspannen toe naar het cruciale duel met Willem II.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.