Volledig scherm
De Graafschap-doelman Agil Etemadi. © ANP Pro Shots

Etemadi staat open voor vertrek bij De Graafschap

DOETINCHEM - Agil Etemadi staat open voor een vertrek bij De Graafschap. De 31-jarige doelman heeft een aanbieding voor een meerjarig contract op zak van een club uit de eerste divisie, maar mag alleen weg als de Doetinchemse eredivisionist in de winter een vervanger vindt.

Etemadi (31) staat al langere tijd in de belangstelling. Naar verluidt gaat het om zijn voormalige club Almere City FC. ,,Dat is de reden dat wij op zoek zijn gegaan naar een nieuwe doelman”, laat technisch manager Peter Hofstede van De Graafschap desgevraagd weten.

Het mogelijke vertrek van Etemadi is opvallend, omdat hij bij De Graafschap de concurrentiestrijd met Hidde Jurjus in zijn voordeel lijkt te hebben beslist. De geboren Iraniër speelde de laatste drie duels voor de winterstop en liet daarin een goede indruk achter.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.