De Graafschap-doelman Agil Etemadi.
Volledig scherm
De Graafschap-doelman Agil Etemadi. © ANP Pro Shots

Etemadi staat open voor vertrek bij De Graafschap

DOETINCHEM - Agil Etemadi staat open voor een vertrek bij De Graafschap. De 31-jarige doelman heeft een aanbieding voor een meerjarig contract op zak van een club uit de eerste divisie, maar mag alleen weg als de Doetinchemse eredivisionist in de winter een vervanger vindt.

18 reacties

 • Konijntje

  3 jaar geleden
  En het ergste is, ze zien het zelfs niet, want het is zogenaamd de mooiste club. Tja, niets gewend en heerlijk die publiciteit.
 • Tinus

  3 jaar geleden
  Beleid is er niet. als je al slecht functioneerd zoals mevrouw zuil krijg je contract voor leven. Later zeggen was zo druk moest zo snel. Toppertje hoor die voorzitter. Henk en peter stellen selectie samen zegt henk later, tis jupiler niveau. Let maar op contract wordt verlengd want komiek henk kan zo mooi praten. Beleid is er niet, komt er niet zal nooit beter worden. Of oudspelers moeten echt betrokken worden bij organisatie. 
 • theo

  3 jaar geleden
  Wat een zooitje is het daar echt triest 
 • Joris

  3 jaar geleden
  Wat een beleid daar zeg. Deze club speelt volgend seizoen gewoon weer middenmoot KKD. Waneer wordt er eens ingegrepen en worden de trainer en TD bedankt voor hun wanprestaties? 
 • Gold

  3 jaar geleden
  Laten ze maar eens iets meer rust binnen de club creëren. Geef Hidde gewoon weer een kans. Hij heeft hard gewerkt de afgelopen tijd om weer fit te zijn en mentaal ook weer sterk te worden. Daarbij heb je ook nog Jordy Rondeel. Laat hem anders eens laten zien wat hij kan.